CONSCIOUS LEADER I SAMARBETE MED INFORMATOR

Gör 2020 till året då du investerade i dig själv och utvecklades till en effektiv ledare! Läs mer i broschyren nedan – där du finner allt du behöver veta. 

Visste du att det är de värderingsdrivna organisationerna som är de mest lönsamma? Och värderingsdrivna organisationer leds av medvetna ledare som tar sig själva, sitt team och sin organisation till nya höjder. Hur du utvecklas till en Conscious Leader står i fokus i kursen.

Kursdatum, 2020:

Utbildningstillfällen uppdateras kontinuerligt i samarbete med Informator Utbildning – Nordens största kompetensutvecklare inom IT och ledarskap med 67.000 kursdeltagare per år. Ytterligare utbildningstillfällen uppdateras kontinuerligt.

ANMÄL DIG ENKELT HÄR >

KURSEN ÄR TILL FÖR DIG SOM:

  • Ser ett behov av kunskap och färdigheter som grundar sig i vetenskapsbeprövade metoder, verktyg och tillvägagångssätt.
  • Anser att det är viktigt att du som ledare inger förtroende, bidrar till engagemang, tillämpar effektiv kommunikationsmetodik och skapar hållbara resultat.
  • Känner att du är i behov av att optimera ditt ledarskap.
  • Är en ledare som ser värdet i att utforska de mänskliga dimensionerna och organisationskulturens betydelse för ett framgångsrikt företagande och organisatorisk excellens.
  • Önskar utöka förståelse och kunskap för hur du kan transformera din verksamhet till en värderingsdriven verksamhet.
  • Vill integrera effektiva verktyg i ditt ledarskapsutövande för att realisera och utveckla goda resultat i samskapande med samtliga intressenter.

Om du instämmer i flera av ovan nämnda påståenden, då är ledarskapsutbildningen ”Conscious Leader” för dig!

I broshyren nedan finner du information om utbildningen! Varmt välkommen med din anmälan och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.