UNLEASHING HUMAN POTENTIAL, TRANSFORMING ORGANISATIONAL CULTURE, CREATING VALUE AND PROSPERITY

Låt oss diskutera din och ditt företags utveckling!

Vårt Erbjudande

Leadership Mastery
Creation

En effektiv ledare fokuserar de egna såväl som de mellanmänskliga förmågorna och drivkrafterna som avgörande faktorer för att engagemang, signifikanta förändringar och transformation skall kunna uppstå och bestå.


Läs mer

Utbildningar
Growth

Är du en ledare med ambitionen att utforska de mänskliga dimensionerna och organisationskulturens betydelse för ett framgångsrikt företagande och organisatorisk excellens? Då är våra utbildningar för dig!


Läs mer

Cultural Mastery
Transformation

En hälsosam kultur utgör en konkurrensfördel som är svår för andra att kopiera. Vi identifierar er nuvarande kultur och bistår med att definiera vilka kulturella egenskaper som stödjer och fungerar framåtskridande för just er verksamhet.


Läs mer

Utmaningar
Alignment

Företag och organisationer behöver stärka sin anpassningsförmåga så att hela verksamheten klarar av att ställa om i tider med hög förändringstakt. Det mest effektiva sättet till anpassning är att fokusera på ett kulturskifte och att utveckla medvetna och värderingsdrivna ledare.


Läs mer

Seminarier & Workshops
Event

Med anledning av COVID-19 har vi valt att ställa in alla fysiska event vi normalt håller centralt i Stockholm. Vi arbetar just nu med att digitalisera våra erbjudanden och återkommer inom kort med nyheter och aktuell information. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.


Kontakt

CoachingDevelopment & Mastery

Professionell coaching med någon av våra diplomerade och erfarna coacher ger dig utrymmet att utforska dig själv, formulera dina mål och nå dit du vill. Vi finns här för dig genom din personliga och professionella utveckling. Läs mer här ->


Boka tid

Greatness is not a function of circumstance. Greatness... is a matter of conscious choice.

Jim CollinsGood to Great

Låt oss diskutera din och företagets utveckling och framgång!

Vill du uppnå verkliga resultat? Boka ett förutsättningslöst möte med oss på EPM!