Skip to main content

Självledarskap

Som självledare kan du bidra till andras utveckling genom att inspirera dem!

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

I den här serien om självledarskapets individuella och kollektiva kraft får du en djupare inblick i effekter och fördelar för dig själv, för andra och organisationen.

Självledarskap är inte själviskt. Som självledare kan du bidra till andras utveckling genom att inspirera dem. Genom ditt sätt att vara och agera bygger du starkare relationer med kollegor och andra människor runt omkring dig. Och du håller dig motiverad och ansvarsfull – vilket smittar av sig.

Och var du än är i världen, och oavsett dina omständigheter, inbjuder jag dig till att fundera över hur du kan vara den bästa versionen av dig själv.

Vill du lära dig mer om hur du kan leda dig själv och få en bättre förståelse för dig själv? Varför inte kickstarta 2022 och bli en bättre självledare och ledare?

Ja, det var allt för idag. Imorgon är det julafton och då är det Självledarskapskalenderns sista dag. Håll utkik efter det inlägget, för med det kommer en överraskning.

Vill du lära dig mer om hur du kan leda dig själv och få en bättre förståelse för dig själv, såväl som för andra? Varför inte kickstarta 2022 och bli en bättre självledare och ledare?

Har du frågor, vill du upskilla, reskilla, eller rightskilla och få med dig kunskap om hur du leder dig själv och andra mer framgångsrikt? Följ länken nedan till vårt program ”Självledarskap”. Programmet startar den 17 februari-22. 

Varmt välkommen att höra av dig med din anmälan, eller om du har några frågor!

Länk till utbildningen ”Självledarskap”

Självledarskap

Som självledare kan du bidra till andras utveckling genom att inspirera dem!

WRITTEN BYTherése M. Sandberg