Skip to main content

Självledarskap

Lär dig mer om självledarskapets individuella och kollektiva kraft!

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

I den här serien om självledarskapets individuella och kollektiva kraft får du en djupare inblick i effekter och fördelar för dig själv, för andra och organisationen.

🤶🎄GOD JUL ÖNSKAR VI PÅ EPM DIG! 🤶🎄Idag delar vi ut en JULKLAPP till dig som vill inleda 2022 med att rightskilla dig i självledarskap! 

”Självledarskap – Frigör din potential och få ut det bästa av dig själv och andra” är ett utvecklingsprogram där du tillsammans med andra deltagare träffas en heldag en gång i veckan i sju veckor utspritt under våren, för att förbättra era färdigheter i självledarskap. Programmet integrerar den senaste forskningen, metoderna och verktygen för individuell och interpersonell kompetens.

För att lära dig mer om självledarskapets individuella och kollektiva kraft välkomnar vi på EPM dig till ett program med start den 17 februari där du får en djupare inblick i effekter och fördelar för dig själv, andra och organisationen.

Förbättra din förståelse och dina färdigheter för hur tankar, känslor, handlingar och beteenden påverkar syfte, måluppfyllelse och framgång. På så sätt kommer du att kunna samarbeta, leda dig själv och andra mer framgångsrikt.

Och din utveckling börjar innan kursen börjar! 

Så till julklappen. Jo, om du anmäler dig själv och en kollega, eller någon annan person som vill delta, innan den 15 januari får ni båda 40 procents julrabatt på utbildningsprogrammet. Julrabatten gäller inte vid ombokning. Anmälan görs via utbildning@epmconsulting.se. I anmälan anger du Självledarskap2022 som referens tillsammans med övriga uppgifter.

Varför erbjuder vi det här? Vi på EPM har uppmärksammat den stora efterfrågan på självledarskapsförmågor, att många vill uppdatera sina inre och mellanmänskliga kunskaper, samt att företag och enskilda fått lägga utbildningssatsningarna på hyllan under stora delar av 2020 och 2021. Och det har varit tufft för många.

För att underlätta utbildningsmöjligheterna för fler att delta vill vi på EPM göra något för dig och er. Vårt syfte på EPM är att hjälpa dig och er att frigöra mänsklig och organisatorisk potential för att balanserat möta upp affärsutmaningar genom att integrera självledarskap, systemtänkande, evidensbaserade metoder och modeller med utbildning, och stöd.

Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig!

En Riktigt God Jul Önskar Vi på EPM Dig och De Dina! 🤶🎄🎁

Här hittar du del 23 i Självledarskapskalendern.

Har du frågor, vill du upskilla, reskilla, eller rightskilla och få med dig kunskap om hur du leder dig själv och andra mer framgångsrikt? Följ länken nedan till vårt program ”Självledarskap”. Programmet startar den 17 februari-22. 

Varmt välkommen att höra av dig med din anmälan, eller om du har några frågor!

Länk till utbildningen ”Självledarskap”

Självledarskap

Lär dig mer om självledarskapets individuella och kollektiva kraft!

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

Välkommen att höra av dig!
therese.sandberg@epmconsulting.se