Skip to main content

Självledarskap

Vem är jag? Vad är jag bra på?

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

I den här serien om självledarskapets individuella och kollektiva kraft får du en djupare inblick i effekter och fördelar för dig själv, för andra och organisationen.

Jag hade ett fint och givande samtal med en vän idag. Och vårt samtal handlade om att hitta rätt både vad gäller arbetsplats, syfte och passion i livet. Om att hitta tillbaka till sig själv.

Frågor som: Vem är jag? Vad är jag bra på? Vad vill jag åstadkomma med mitt arbete? Hur vill jag att mina kompetenser ska komma till sin rätt? gick vi igenom. Ja det är stora frågor, som behöver både utrymme och tid för reflektion.

Och någon gång i livet så ställer vi oss frågor av det här slaget. För visst är det härligt när vi får arbeta med det vi älskar och är starkt engagerade i. Och även om det inte alltid är en möjlighet, så mår vi alla bättre av att få uttrycka vår passion och det vi är bäst på någonstans i livet. Det vinner vi alla på. Jag vill just därför dela ett par frågor med dig som har varit hjälpsamma både för mig själv och för de jag coachat. Så här kommer några av dem. Och jag hoppas att du också ska få glädje och nytta av dem.

  • Vilka är mina bästa förmågor och styrkor?
  • När kommer jag bäst till min rätt? Och vad är det jag gör då?
  • Hur kan jag få uttrycka mina bästa förmågor, styrkor och det jag är bäst på i arbetslivet, eller i andra delar av livet?
  • När är jag som lyckligast? Och vad är det jag gör då?
  • Vilka steg kan jag ta för att få uttrycka och arbeta med det jag är bäst på?

Om du vill ha stöd med att stärka upp ditt självledarskap, är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Har du frågor, vill du upskilla, reskilla, eller rightskilla och få med dig kunskap om hur du leder dig själv och andra mer framgångsrikt? Följ länken nedan till vårt program ”Självledarskap”. Programmet startar den 17 februari-22. 

Varmt välkommen att höra av dig med din anmälan, eller om du har några frågor!

Länk till utbildningen ”Självledarskap”

Självledarskap

Vem är jag? Vad är jag bra på?

WRITTEN BYTherése M. Sandberg