Skip to main content
How I Can Help

An exceptional experience

Jag föreläser, håller webbinars/workshops, coachar och utbildar inom ämnen som Självledarskap, Ledarskap, Förändringsledning, Innovationsledarskap, Coachande Ledarskap, Emotionell Intelligens & Balans, Psykologiskt Trygga Team, Effektiv Kommunikation, Värderingsdriven Organisationskultur, Framgång, Mindset Shift, Måluppfyllelse, Mindfulness & Ledarskap, Engagemang & Tillhörighet, Värderingsarbete, Attityder, Beteenden & Reaktionsmönster, Välmående & Balans mm.

Hör av er så hittar vi en passande tid för att stämma av era behov och hur jag kan bidra.

Varmt välkommen och allt gott,
Therése M. Sandberg

Kontakt

Föreläsningar

När jag föreläser lägger jag ner både hjärta och själ, kombinerar min erfarenhet och kunskap förbehållslöst. Alltid med er upplevelse och ert lärande i fokus. Mina föreläsningar, workshops, webinarier och utbildningsinsatser är högt värderade. Och jag har referenser som gärna delar med sig.

Workshops & Utbildning

Likt de ämnen jag föreläser i, utbildar jag gärna i. Jag finns här för er som behöver en workshop, ett webbinar eller en utbildningsinsats på er ledarutvecklingsdag, eller för en punktinsats när behoven så kräver. Jag utbildar gärna era ledare till att nå sin fulla potential och jag finns till för era team. När behovet finns kombinerar jag utbildning med coaching.

Alltid uppdaterad

Som jag ser det, blir jag aldrig fullärd. Och det är också därför som jag ständigt uppdaterar mig kunskapsmässigt och jobbar envetet på min personliga utveckling. På så sätt levererar jag mitt bästa jag varje gång. Inget annat skulle vara gott nog.

Till för Er

När jag var yngre såg jag mitt arbete som något som var mer av ett måste. Idag ser jag mitt arbete som ett bidrag av min kunskap och erfarenhet. Till för att delas med andra. Med dig. Med er. Och idag arbetar jag med det jag älskar – med utbildnings- och utvecklingsinsatser.