Skip to main content

Självledarskap

Vad ser du fram emot 2022?

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

Självledarskapets individuella och kollektiva kraft ger dig en djupare inblick i effekter och fördelar för dig själv, för andra och organisationen.

Har du funderat på hur du vill bidra i arbetslivet och privat under 2022? Är det något särskilt du vill ändra på? Vad ser du fram emot? Har du några tankar om hur du ska investera i dig själv? Eller kanske vill du upskilla, reskilla eller rightskilla?

Oavsett vad du har för planer och mål inför 2023, så är ett bra sätt att börja med att beskriva sitt nuläge och därefter det önskade läget för varje enskilt mål du vill uppnå, samt när i tid du vill ha uppnått det önskade läget. På så sätt så får du en roadmap som du kan återkomma till och följa upp. För det är som vi säger i företagsvärlden; ”Det vi mäter blir gjort”.

Själv har jag som mål att rightskilla mig så att jag kan leverera ännu bättre utbildnings- och utvecklingsinsatser. Och det här gör jag varje år. Utöver det ska jag satsa mer på träning och kost. Och jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter och lycka.

Om du vill ha stöd med att stärka upp ditt självledarskap, är du alltid varmt välkommen att höra av dig!

Har du frågor, vill du upskilla, reskilla, eller rightskilla och få med dig kunskap om hur du leder dig själv och andra mer framgångsrikt? Följ länken nedan till vårt program ”Självledarskap”. 

Varmt välkommen att höra av dig med din anmälan, eller om du har några frågor!

Länk till utbildningen ”Självledarskap”

Självledarskap

Vad ser du fram emot 2022?

WRITTEN BYTherése M. Sandberg