Skip to main content

Webbinar

När vi kommunicerar effektivt reducerar vi antalet konflikter och svåra samtal

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

Effektiv Kommunikation

– så hanterar du svåra samtal och konflikter

När vi pratar med ledare och andra om att kommunikation utgör en central roll i utvecklingen av effektiva team, så är det få som blir förvånade. Så frågan gäller inte huruvida kommunikation är betydelsefullt eller inte, utan om hur du skapar effektiv kommunikation. För forskning och erfarenhet visar att ledare spenderar mellan 25–40% av sin tid till att hantera arbetsplatskonflikter. Med allra största sannolikhet känner du därför igen flera av nedan vanligt förkommande orsaker till att arbetsplatskonflikter uppstår och består:

  • Bristande information
  • Motsatta positioner
  • Maktkamp

Och roten till de flesta konflikter är antingen sprungna ur bristande kommunikation eller ur svårigheter att hantera egna eller andras känslor. Det goda i det hela är att det egentligen finns relativt få olösbara konflikter eller svåra samtal, det finns hellre konflikter och svåra samtal som du ännu inte vet hur du ska lösa dem.

Med detta sagt, kom och lär dig mer om hur du genom effektiv kommunikation löser konflikter och svåra samtal. Therése M. Sandberg, utbildare, ledarskaps- & organisationscoach på Enterprise Performance Management EPM AB bjuder in till ett unikt tillfälle där du får lära dig mer om hur du kan effektivisera dina kommunikationsfärdigheter. Therése går bland annat igenom effektiv konflikthanteringsmetodik och effektiva samtalsmodeller.

Du får med dig kunskap om:

  1. Smidiga strategier för svåra samtal och konflikthantering
  2. Hur du hanterar dina och andras känslor och respons
  3. Så skapar du trygghet och bryter ineffektiva mönster
  4. Så hanterar du svåra samtal

Stärk din förmåga att förstå andra, att hantera andras och egna känslor, såväl som din kommunikationsskicklighet för att kunna fokusera på det som genererar goda resultat.

Program:

Vi kommer att utforska, diskutera, jämföra och utmana hur vi på ett effektivt sätt kan leda oss själva och andra igenom både svåra samtal och konflikter. Känn dig varmt välkommen att anmäla ditt deltagande. Vi ser fram emot att spendera kvalitetstid med dig personligen!

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan, så återkommer vi till dig med kommande datum!

Om Enterprise Performance Management:

Vi på EPM erbjuder en integrerad serie av lösningar för dig som ledare, för ditt team och för din organisation, bestående av väl beprövade och empiriskt säkerställda metoder, modeller och verktyg. Vi bidrar till utveckling av människor och transformerar organisationskulturer för långsiktig och hållbar framgång.

Ledarkvaliteter

När vi kommunicerar effektivt reducerar vi antalet konflikter och svåra samtal

WRITTEN BYTherése M. Sandberg

Välkommen med din anmälan senast den 27 mars på Eventbrite